Mijn favorieten

Onze kracht van samenwerken

Onze kracht ligt in professionele betrokkenheid: in onderling vertrouwen zoeken wij naar doelgerichte oplossingen voor uw woonwens of verkoopaanpak. Bijna dagelijks zien wij verkopers niet het maximale halen uit de verkoop van hun huis. Begeleiding door Lagerweij en Fonk NVM Makelaars biedt hier uitkomst. Want Lagerweij en Fonk NVM Makelaars hanteert een zéér actief marketingplan, waarmee méér potentiële kopers sneller bereikt worden.


In deze tijd van verkoop mag je woning geen “grijze muis” zijn in het ruime aanbod van woningen. Hoe beter de presentatie en hoe beter de positie op internet des te meer zal de woning opvallen. Als Lagerweij en Fonk NVM Makelaars zijn wij overtuigd van ons onderscheidend vermogen, waarbij een zorgeloze verkoop ons uitgangspunt is.

Door de kracht van samenwerken, actieve, betrouwbare en vooruitstrevende aanpak scheppen wij voor u de meeste meerwaarde. De woningen die bij ons in de verkoop staan, staan nagenoeg altijd op de beste positie op Funda: bovenaan…

Met deze aanpak creëren wij dan ook tien keer meer bezichtigingen op internet.
Hoe beter de presentatie is, hoe meer de woning opvalt, des te meer potentiële kopers je bereikt en des te sneller en voor een betere prijs je woning wordt verkocht.


Meerwaarde


U wilt toch ook de beste verkoop realiseren? Eén ding is zeker: als je niks doet, gebeurt er ook niks.
Wat wij niet begrijpen is dat verkopers vaak niet goed kijken naar wat de makelaar eigenlijk doet. Uiteraard zal iedere makelaar aangeven dat hij actief is, alleen maar weinig zijn het echt. Door het bundelen van krachten zijn wij de sleutel tot succes!