Fasering en planning van Parkzoom 3

We hebben nieuws te vertellen over de fasering van Parkzoom 3. Al eerder lieten wij je weten welke woningtypen er onderdeel zijn van fase 3. Daar is wat in gewijzigd. We vertellen graag over de nieuwe fasering en de bijbehorende planning.

Welke woningen gaan wanneer in verkoop? FASE 3A (rood omkaderd)
 • 24 Rijwoningen
 • 15 Energiezuinige rijwoningen
De verkoop van deze fase start naar verwachting in juli 2018. Hierover kan je binnenkort meer informatie verwachten.

FASE 3B (blauw omkaderd)
 • 7 Rijwoningen
 • 10 Beneden- bovenwoningen (Koopstart)
 • 9 Starterswoningen (Koopstart)
 • 3 Rijwoningen (hoeken en tussenwoning met tuit in de rij van de starterswoningen)
 • 10 2-onder-1-kapvilla's
 • 4 Vrijstaande villa's
De verkoop van deze fase start naar verwachting aan het eind van het 3e kwartaal.

FASE 4 (wit omkaderd)
 • 49 Rijwoningen
 • 10 Beneden- bovenwoningen (Koopstart)
Deze woningen gaan naar verwachting in het 4e kwartaal in verkoop.

Bereid je voor op de start verkoop

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen in Parkzoom 3 fase 3? Zorg er dan voor dat je straks goed voorbereid bent op de start van de verkoop. De inschrijving voor deze woningen vindt namelijk online plaats. Maak hiervoor nu al een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan en geef aan welke woningtype favoriet is. Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop start.


Huis kopen in Parkzoom? Maak een persoonlijk account aan op: www.nieuwbouw-parkzoom.nl

Als je straks een woning wilt kopen in Parkzoom dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen?

 • Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
 • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
 • Al je favoriete woningen bij elkaar
 • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken
 • Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
 • Alle documenten van je favoriete woning(en)

Account aanmaken en woningen favorieten

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in Mijn Eigen Huis kun je de gegevens van je partner invullen.
Account aanmaken,  Account bevestigen,  Inloggen, Favorieten, Beheer

Maak een account aan

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen ben je in jouw persoonlijke omgeving die je zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat jou uitkomt.
Je klikt op het poppetje, op het hartje bij het woningtype of het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. In het inlogscherm vul je jouw naam, email en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 
Ben je als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maak je samen 1 account aan op 1 e-mailadres

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis. 

Log in op Mijn Eigen Huis

Na het bevestigen van je account log je in op Mijn Eigen Huis. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen en het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood.

Wat zijn jouw favoriete woningen?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht. Je kunt ze zelfs met elkaar vergelijken. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er al in dan hoef je niets te doen. Staan ze er niet in, ga dan naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Mijn Eigen Huis beheren

Na het inloggen kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw voorkeuren beheren. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en je hebt nog geen account? Maak er dan snel een aan.
 
© Copyright Lagerweij en Fonk Makelaars
Bergweg-zuid 70 | 2661 CV Bergschenhoek
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 010-5219660. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Lagerweij en Fonk Makelaars staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.