START VERKOOP DONDERDAG 31 JANUARI 2019!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN HET GEMEENTEHUIS LANSINGERLAND AAN DE TOBIASSERLAAN 1 TE BERGSCHENHOEK. TUSSEN 17.00 EN 19.00 UUR KUNT U DE DEFINITIEVE VERKOOPINFORMATIE INZIEN ÉN NATUURLIJK DE BROCHURE MEE NAAR HUIS NEMEN, ZODAT U ALLES NOG EENS RUSTIG NA KUNT LEZEN.

Parq Verde
Splinternieuw en luxe wonen in een ruime woning. En dat in een landelijke omgeving met volop groen en water, maar óók dicht bij alle voorzieningen van Rotterdam en omgeving. Parq Verde bestaat uit 45 stijlvolle woningen, waarvan er 31 in verschillende types en prijsklassen in verkoop gaan. Allemaal met een robuuste, moderne architectuur en een hoogwaardige afwerking. De kleinschalige wijk heeft een dorpse sfeer. De woningen gaan binnenkort al in verkoop.

Comfortabel wonen
In Parq Verde woon je compleet en comfortabel. Je woning is lekker ruim, net als je tuin. De woningen zijn voorzien van dubbele tuindeuren en een ruime tuingerichte woonkamer. Er is altijd een comfortabel binnenklimaat door de vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Alle voorzieningen binnen handbereik
In Parq Verde heb je letterlijk alles bij de hand. Supermarkt, horeca, sportverenigingen, scholen, de golfbaan en de mooiste natuur om heerlijk te wandelen, te fietsen of te joggen. Boodschappen doen, naar school, terrasje pakken of een hapje eten? Het kan allemaal in de buurt. Bergschenhoek heeft een sfeervol centrum met een gevarieerd winkelaanbod. Ook de supermarkt is vlakbij. Even een lekker hapje eten doe je bijvoorbeeld bij Brasserie Josephine. Of wil je uitgebreid shoppen of stappen dan ben je zo in bijvoorbeeld Rotterdam, Delft of Den Haag. En ook niet onbelangrijk; in de groene, waterrijke wijk kunnen kinderen naar hartenlust heerlijk buiten ravotten!

Groene veelzijdige omgeving
Parq Verde ligt aan de Hoekse Kade in Bergschenhoek en is echt een wijkje met een eigen identiteit. De sfeer is dorps en gemoedelijk en je hebt alle voorzieningen bij de hand. Bovendien is de locatie heerlijk veelzijdig, want je hebt hier het beste van twee werelden. Aan de ene kant volop rust en ruimte in de vorm van de mooie natuur van de Lage Bergse Bossen, de Hoge Bergse Bossen en rivier de Rotte, aan de andere kant steden als Rotterdam, Delft en Den Haag op korte afstand.

Tijd voor ontspanning
Ook op je vrije dag kun je in de buurt blijven. De tennisvereniging, voetbalclub en golfbaan De Hooge Rotterdamsche zijn dichtbij. Een terrasje pakken kan prima in Berkel Rodenrijs, bijvoorbeeld bij het gezellige Muller & Co. De natuur opzoeken of buitensporten doe je rondom de Rottemeren, in recreatiegebied de Groenzoom of in de natuurgebieden het Lage en Hoge Bergse bos. Bij Outdoor Valley kun je skiën, klimmen of mountainbiken en ultiem relaxen doe je bij wellnessresort Elysium.

Veelzijdige omgeving
Parq Verde ligt heerlijk centraal en heeft een perfecte ontsluiting naar de A13 en A20 en Rotterdam The Hague Airport. Met de auto, maar ook met het openbaar vervoer (metrostation Westpolder Berkel Rodenrijs) ben je zo in Rotterdam, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Delft of Gouda. Alles wat je maar kunt verzinnen op het gebied van cultuur, uitgaan (Muller & Co, zie foto), ontspanning of scholing is allemaal binnen een half uurtje of nog sneller bereikbaar.

Maak kennis met de verschillende woningtypen:

45 nieuwbouwwoningen in Parq Verde
Vrijheid, privacy en rust


Parq Verde in Bergschenhoek bestaat uit 31 koopwoningen in verschillende types. Zo is er voor iedereen een woning die past bij jouw situatie. De woningen staan op ruime kavels en hebben een diepe achtertuin, in sommige gevallen zelfs direct aan het water. De moderne architectuur is stoer en robuust met veel onderlinge variatie. Alle woningen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping. Alle woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair, tegelwerk en zonnepanelen.
De prijsindicatie van de woningen ligt tussen de € 580.000,- en € 900.000,- v.o.n.

Fuerte
Op zoek naar een woning met een klassieke stijl, robuuste architectuur met variatie in de gevelkleur en kapvorm in een prachtige, groenrijke buurt? Dan past de twee-onder-een-kapwoning type Fuerte helemaal bij jou. Ondanks dat deze woningen in de basis al erg ruim zijn, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden voor verdere uitbreiding. Dit woningtype is qua ligging, ruimte en de verdere mogelijkheden ideaal voor (jonge) gezinnen.

Espacio
Zoek jij een ruime woning in een groene en veelzijdige omgeving? Ontdek type Espacio. Dit woningtype kenmerkt zich door enorm veel woonoppervlakte en is gelegen op een ruime kavel. De woningen van type Escpacio verschillen onderling door variatie in gevelkleur. Iedere woning heeft een unieke uitstraling. Van dit type zijn vier twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning beschikbaar. Welke woning past helemaal bij jou?

Notabele
De uitstraling van deze prachtige vrijstaande woning type Notabele zegt al voldoende: deze woning heeft alles waar een luxe vrijstaande woning aan moet voldoen. De woning heeft een heerlijke ruime tuingerichte woonkamer welke voorzien is van dubbele openslaande deuren. Gelukkig ligt de woning niet alleen op een luxe locatie met een prachtige royale tuin, ook de woon- en slaapkamers zijn erg ruim en er zijn tal van mogelijkheden voor extra kamers op de zolder.

Grande
De woningen van het type Grande staan her en der verspreid over het plangebied. Naast het robuuste uiterlijk van het type Grande – keuze uit dwars- of langskap – is de ligging ook fantastisch. De buurt heeft van nature al een dorps karakter en de stijl van deze ruime, vrijstaande woningen sluit hier dan ook perfect op aan. Wil je meer ruimte, dan is het zelfs mogelijk de woning naar wens uit te breiden.

Excelente
Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie aan het water in je eigen achtertuin? Dan is een van de twee vrijstaande woningen van type Excelente de woning waar jij naar op zoek bent. Niet alleen vanwege de prachtige ligging, maar ook de aantrekkelijke, moderne stijl van de woning, de ruime kamers en de materialen die gebruikt zijn, maken het plaatje compleet. Deze kenmerken bij elkaar genomen maken woontype Excelente erg uniek.

Op de hoogte blijven?
Zie jij jezelf al helemaal ruim en luxe wonen in een gemoedelijke, groene buurt, zonder de gemakken van de grote stad op te geven? Inschrijven kan d.m.v. onderstaande link kun je je  inschrijven en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Parq Verde.


 
© Copyright Lagerweij en Fonk Makelaars
Bergweg-zuid 70 | 2661 CV Bergschenhoek
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 010-5219660. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Lagerweij en Fonk Makelaars staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.