Mijn favorieten

Hypotheek

Een hypotheek is één van de meest ingewikkelde producten die u kunt 'kopen'. Vergelijk het met de aankoop van een auto: die kunt u in de showroom bekijken. U kiest het merk, het model, de kleur, er is een uitvoerige handleiding en u mag onder de motorkap kijken. U ziet precies wat u koopt. Een hypotheek is minder tastbaar, het is een papieren aangelegenheid. Vaak is een hypotheek wel uw grootste financiële verplichting en daarom vinden wij het heel belangrijk u inzicht te geven in de grote variatie aan mogelijkheden die er is. Samen met u zoeken wij de hypotheek die het best bij uw situatie past.

Bij de aankoop van uw droomhuis of bij een verbouwing zal in veel gevallen ook de keuze moeten worden gemaakt voor een passende hypotheek. Vele belangrijke beslissingen komen hierbij op u af zoals, de keuze voor een rentevaste periode, de keuze voor de hypotheekvorm, het afsluiten van verzekeringen voor overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid en de juiste fiscale aspecten. Onze erkende hypotheekadviseurs gaan samen met u op zoek naar de juiste hypotheek door uw persoonlijke situatie en wensen in kaart te brengen en het advies hierop af te stemmen. Op deze wijze begeleiden wij u bij uw zoektocht naar de beste hypotheek.

Wij zijn het aanspreekpunt voor uw financiële vragen, ook na het afsluiten van uw hypotheek, te denken valt hierbij aan wijzigingen in uw hypotheek of persoonlijke situatie zoals een nieuwe baan, scheiding of overlijden.

De adviseurs van de Hypotheekadviseur zijn erkende hypotheekadviseurs en aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Ook hier staat kwaliteit dus voorop!

Neem contact met ons op voor een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
010 700 92 60 of stuur een mail naar: ihofstede@hypotheekadviseur.nl

Benieuwd naar onze beoordelingen? Klik op ons logo!