Mijn favorieten

Verkoop

Voor de verkoop van uw woning wilt u uiteraard een makelaar die uw belangen zorgvuldig behartigt en een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat voor u kan realiseren. Een woning verkopen is niet alleen een kwestie van de woning op de websites aanmelden en onderhandelen; belangrijk is dat er een uitgebreide marktanalyse wordt gemaakt. Ook deskundig onderzoek naar de bouwtechnische staat van de woning, de juridische aspecten en het eigendom is van groot belang. U kunt bij ons rekenen op een goed onderbouwde waardebepaling en verkoopadvies, dit alles wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden.


Als u ons inschakelt als verkoop makelaar zijn dit, heel in het kort, de voordelen:

  • Wij behartigen de belangen van de verkoper van een huis

  • Wij adviseren u over de beste vraagprijs
  • Wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk potentiële kopers uw huis zien
  • Wij proberen voor u een zo hoog mogelijke verkoopprijs te krijgen
  • Wij helpen u bij de notariële afhandeling


Wij beschikken als organisatie over een gedegen netwerk en kennis van de wijde regio. Daarom kunnen onze medewerk(st)ers u en tevens de potentiële kopers snel en professioneel informeren over de woningmarkt.

Tevens beschikken wij over een uitstekende kennis van het aanbod in bestaande woningbouw en bedrijfsonroerend goed en zijn wij zeer regelmatig betrokken bij de verkoop van nieuwbouwprojecten. Ook op het gebied van specialiteiten zoals hypotheken en NWWI taxaties kunt u bij ons terecht.

Uiteraard zijn onze specialisten erkend: het lidmaatschap van de NVM is voor ons vanzelfsprekend om de juiste kwaliteit te kunnen bieden. Voor u is het de garantie dat onze mensen beschikken over actuele informatie over bestuurlijke ontwikkelingen en wetgeving die voor u van belang is. Onze medewerk(st)ers houden van hun vak, waardoor u verzekerd bent van een creatieve en enthousiaste begeleiding bij aankoop of verkoop van uw onroerend goed.