Mijn favorieten

Aankoop

De aankoop van een nieuwe woning is één van de grotere stappen in een mensenleven die met alle zorgvuldigheid begeleid moet worden. Waarom Lagerweij en Fonk NVM Makelaars inschakelen bij de aankoop van uw toekomstige woning?


Als u ons inschakelt als aankoop makelaar profiteert u van de vele zekerheden:

  • Wij behartigen de belangen van de koper van een huis;
  • Wij adviseren u over de reële waarde van een woning en kunnen u bescherming bieden tegen verborgen gebreken;
  • Wij zijn uw adviseur bij onder andere bezichtigingen en de notaris
  • Wij onderhandelen voor u om een zo laag mogelijke prijs te betalen

Een persoonlijk gesprek


Wanneer u interesse heeft in een woning welke te koop staat bij een collega makelaar, dan kunt u deze woning uiteraard samen met één van onze makelaars bezichtigen. De afspraak voor deze bezichtiging kunnen wij eventueel voor u maken met het desbetreffende makelaarskantoor en wanneer deze woning u aanspreekt zullen wij samen met u de woning bezichtigen.
 

Uitgebreid onderzoek naar de aan te kopen woning


Wanneer u besluit de woning van uw keuze aan te willen kopen, is het uitermate belangrijk dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar de publiek- en privaatrechtelijke elementen van de woning. Deze recherches voeren wij voor u uit. We bestuderen de diverse juridische stukken zoals de eigendomsbewijzen, eventuele splitsingsakte en het bestemmingsplan om u uitgebreid te kunnen informeren over de voor- en nadelen van de voorgenomen aankoop.


Professioneel en doeltreffend onderhandelen


Onderhandelen is een vak! Een vak waarin wij inmiddels veel ervaring hebben opgebouwd en waar we dagelijks mee te maken hebben. De ervaring heeft ons geleerd dat kopers zich vaak laten leiden door hun emotie en door hun wens eigenaar te worden van de woning van hun dromen. Daardoor hebben zij soms achteraf spijt omdat ze wellicht teveel betaald hebben. Doordat wij zonder deze emotie onderhandelen, kunnen wij uw wens realiseren tegen de meest gunstige prijs. Uiteraard wordt de onderhandelingsstrategie uitgebreid met u besproken. Tevens wordt iedere stap in het onderhandelingsproces met u doorgenomen en wordt u telefonisch op de hoogte houden van het verloop van de onderhandelingen.


De koopakte


Wanneer er mondelinge overeenstemming is bereikt zal over het algemeen de koopakte door de makelaar van de verkoper worden opgemaakt. Wij controleren deze koopakte, zullen deze samen met u doornemen en bespreken zodat u deze zonder zorgen kunt ondertekenen. Wanneer de woning aan u in eigendom wordt overgedragen, heeft u het recht de woning voorafgaand aan de juridische overdracht, te inspecteren. Wij zullen u tijdens deze inspectie begeleiden en adviseren. Indien u dit wenst zullen wij u tevens vergezellen naar de notaris voor de juridische overdracht waarbij de woning uw eigendom wordt.


Nazorg


Na het ondertekenen van de leveringsakte houdt onze dienstverlening niet op. Mochten er na de overdracht van de woning, ondanks de uitgebreide zorg bij de aankoop, toch nog onvoorziene omstandigheden ontstaan, dan zullen wij u ook daarbij ondersteunen en adviseren. U ziet: het inschakelen van een professionele makelaar bij de aankoop van uw nieuwe woning kan u veel werk en zorgen uit handen nemen. Wij zijn u graag van dienst.
 

Hypotheekadvies


Ook voor een goed advies over uw hypotheek bent u bij ons van harte welkom. Kijkt u verder op onze site voor uitbreide informatie over onze hypotheekmogelijkheden en de daarbij behorende zorgvuldige dienstverlening.