Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Laan Van Koot 3 in Berkel En Rodenrijs 2651 KM

Laan van Koot 3

2651 KM Berkel en Rodenrijs
Vraagprijs € 500.000,- k.k.

Omschrijving

Namens de gemeente Lansingerland bieden wij u aan een monumentale woonboerderij welke bovendien is gelegen op een markante locatie!

Dit betreft een voorhuis wat verhuurd is. Bij dit voorhuis hoort een garage welke door de koper in overleg met de huurder verplaatst kan worden. Tevens hebben de huurders in de schuur een kleine ruimte in gebruik welke in overleg met de huurders ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1871 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Namens de gemeente Lansingerland bieden wij u aan een monumentale woonboerderij welke bovendien is gelegen op een markante locatie!

Dit betreft een voorhuis wat verhuurd is. Bij dit voorhuis hoort een garage welke door de koper in overleg met de huurder verplaatst kan worden. Tevens hebben de huurders in de schuur een kleine ruimte in gebruik welke in overleg met de huurders ook elders gerealiseerd kan worden. De huurders genieten huurbescherming en zullen de woning op korte termijn niet verlaten.

Laan van Koot 1 te Berkel en Rodenrijs

Dit betreft een woonhuis van ca. 130 m2 woonoppervlakte

Begane grond: zij-entree met toegang tot de kelder afm. ca. 28 m2, toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer voorzien van erker aan de zijgevel, openhaard en een open keuken. 2 slaapkamers afm. (ca. 430 x 370 cm), (ca. 295 x 455 cm.).
Badkamer voorzien van ligbad, wastafel en een douchecabine.

1e Verdieping: overloop voorzien van vlizotrap naar bergzolder, 4 slaapkamers afm.
(ca. 268 x 327 cm.), ( ca. 223 x 311 cm.), (ca. 200 x 336 cm.) en ( ca. 180 x 200 cm.)
De achtergelegen stal is ca. 140 m2 en heeft een goed beloopbare hooizolder.

Oplevering in overleg


Algemene informatie Laan van Koot 1 en 3:
Het totale perceeloppervlakte is 2535 m2 en heeft op dit moment een Agrarische bestemming, echter ligt er op het perceel een wijzigingsbevoegdheid om het perceel te wijzigen naar een groen en woonbestemming. Het object is een gemeentelijk monument wat tot gevolg heeft dat het gebouw in de huidige setting behouden moet blijven. Daarmee is sloop in elk geval geen optie!!!!

Voor verdere specifieke informatie verwijzen wij u naar het bijgesloten ambitiedocument, Laan van Koot 1, monumentale boerderij te Berkel en Rodenrijs (maart 2013)

U bent meer dan welkom om dit bijzondere object met ons te bezichtigen.
Wij nodigen u bij deze graag uit!
Mocht u nog aanvullende gegevens wensen te ontvangen, mailt of belt u ons dan gerust even. Wij zullen u dan z.s.m. voorzien van alle benodigde relevante informatie.

Div:
Extra artikelen welke opgenomen zullen worden in de koopakte:

In het verkochte kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond
van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de woning kan voortvloeien.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 144 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 5.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Derhalve is koper in het recht gesteld een bouwtechnische inspectie te doen laten uitvoeren. Van deze mogelijk heeft koper wel/geen gebruik gemaakt.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 500.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1871 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 130 m² Perceeloppervlakte 2535 m² Overige inpandige ruimte 140 m² Inhoud 810 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en parkeerplaats, voor 1 auto Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Berkel en Rodenrijs Sectie B Perceelnummer 8715 Oppervlakte 2535 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.