Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Zuidersingel 103 C in Berkel En Rodenrijs 2651 AH

Zuidersingel 103 c

2651 AH Berkel en Rodenrijs
Koopsom € 650.000,- v.o.n.

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS!

Kavelnr. 3, perceeloppervlakte 1891 m2, € 650.000,-- v.o.n.

Rustig en landelijk wonen, maar toch centraal gelegen ten opzichte van Rotterdam, Den Haag en Delft? Het project ‘De Linten’, biedt u deze unieke mogelijkheid in het mooiste gedeelte van Berkel en Rodenrijs en maakt deel uit van het gebied Lint-Zuid. Een ruim aanbod aan winkels, scholen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS!

Kavelnr. 3, perceeloppervlakte 1891 m2, € 650.000,-- v.o.n.

Rustig en landelijk wonen, maar toch centraal gelegen ten opzichte van Rotterdam, Den Haag en Delft? Het project ‘De Linten’, biedt u deze unieke mogelijkheid in het mooiste gedeelte van Berkel en Rodenrijs en maakt deel uit van het gebied Lint-Zuid. Een ruim aanbod aan winkels, scholen, horeca en recreatie en sportaccommodaties is goed bereikbaar en gelegen op korte afstand zowel in het dorp Berkel en Rodenrijs als in de Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Op circa 5 autominuten ligt Rotterdam The Hague Airport en ontsluiting naar zowel de A13 richting Den Haag als de A20 richting Rotterdam.

Het project omvat 14 bouwkavels met een oppervlak van 936 m2 tot 5.300 m2. De richtlijnen van het bestemmingsplan zijn ruim, royaal en geven de mogelijkheid om een droomhuis naar ieders wens te realiseren. Op ieder kavel is voor de hoofdwoning een bebouwingsvlak toegewezen van 10x16,25 of 10x20 meter, welke voor 100% bebouwd mag worden. Daarnaast is voor elk kavel nog de bestemming erf, tuin en tuin/ parkeren. Op de technische tekening is dit per kavel aangegeven. Gedetailleerde informatie omtrent de kavels staat op onze website www.villaparkdelinten.nl onder “downloads.

De villa’s

Naast het realiseren van uw eigen ontwerp, bieden wij u ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit één van vier royale, charismatische villa’s welke reeds voor u ontworpen zijn, in diverse bouwstijlen. Deze ontwerpen geven u een beeld van uw mogelijk toekomstige woning, maar vanzelfsprekend heeft u alle vrijheid voor persoonlijke aanpassingen van het ontwerp.

De betreffende villa’s zij allemaal gebaseerd op een volume van maar liefst minimaal 800 m3, gelegen op riante kavels vanaf ca. 1050 m2 eigen grond, met een koopsom vanaf € 890.000,-- V.O.N. Graag gaan wij samen met u de samenwerking aan om u droomhuis te realiseren!

Voor meer informatie nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend gesprek om de ruime mogelijkheden van onze kavels en villa’s nader toe te lichten. Op onze website www.villaparkdelinten.nl treft u meer informatie aan.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 650.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1891 m²

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.