Lagerweij en Fonk Makelaars

Bergweg-zuid 70
2661 CV Bergschenhoek
Tel: 010-5219660
info@lagerweij-fonk.nl
Noordersingel bouwkavel IV, 2651 LW Berkel en Rodenrijs € 485.000,- v.o.n.
Noordersingel Bouwkavel Iv in Berkel En Rodenrijs 2651 LW

Omschrijving

Ontwerp uw eigen villa aan de Berkelse Boezem
Wonen aan de Berkelse Boezem op een mooie kavel met bouwnummer IV

Bouwkavel IV
Positie: landzijde
Achtertuin gelegen op het westen
Kaveloppervlakte: 1.200 m2

Koopsom: € 485.000,--v.o.n.

Het is het jaar 1777 of 1846 geweest dat de grond onder uw toekomstige villa is drooggelegd. De Berkelse Boezem had toen een belangrijke rol en heeft dat nog steeds. Maar voor u brengt de Berkelse Boezem vooral woonplezier. Als onderdeel van het lint tussen Berkel en Rodenrijs en Rokkeveen, net voorbij de oude kern Noordeinde vindt u deze 4 ruime kavels. Met zicht op de Berkels Boezem en ontsloten vanaf de rustige en landelijke Noordersingel.

We spreken hier over riante kavels van 1.200 tot 1.400 m2. De toekomstbestendigheid van deze kavels blijkt ook uit de vijver die op het perceel aanwezig is. Daarmee is voorzien in een goede waterafvoer bij intensieve regen. Maar zoals u in de verbeelding kunt zien draagt de vijver ook bij aan de beeldkwaliteit, er ontstaat door de vijver rust en ruimte in het geheel. De vijver is verbonden met ander stromend water, dat zal een goede waterkwaliteit borgen.

In samenwerking met Houweling Architecten uit Bleiswijk hebben wij vier woningen verbeeld. Maar belangrijk voor u om te weten: u bent vrij in het ontwerp. Uiteraard wel binnen het kavelpaspoort. De positie van de basis van uw villa op de kavel is al bekend, dit komt voort uit het bestemmingsplan. Daarnaast zijn er mogelijkheden om vergunningsvrij toevoegingen te doen rondom de woning. Dat geeft u de ruimte om te komen tot uw eigen droomvilla.

Omgeving

Op een kwartiertje fietsen vindt u de Floraplas en het Balijbos. Even helemaal in de natuur, met nog een paar fraaie elementen van de Floriade. De stadscentra van Zoetermeer, Delft, Den Haag en Rotterdam liggen allemaal binnen handbereik. Daar vindt u concertzalen, musea, sport en recreatie. Alles te kust en te keur.
En over kust gesproken, binnen 25 km staat u aan de Zuid-Hollandse stranden. Op een mooie zomerdag of lekker uitwaaien op een herfstdag. Alles wat hoort bij het dagelijkse leven ligt in de buurt. Niet op wandelafstand maar zeker wel op fietsafstand. Denk aan de slager, groenteboer, kaasboer en supermarkten. Maar ook scholen.
Basisscholen, 4 km (6 stuks)
Voortgezet onderwijs, 6 km (15 stuks)
MBO, 10 km (14 stuks)
HBO, 25 km (5 stuks)

Omdat een gezonde geest past in een gezond lichaam zijn er ook volop sportmogelijkheden in de buurt. Golfen, Tennis, Hockey, Voetbal. En in de nabij gelegen Eendragtspolder, ligt de state-of-the-art Willem-Alexander Baan de nieuwste aanwinst van de roeisport, een baan met internationale allure. Kortom, voor elke sport zijn er verschillende keuzes in de omgeving van uw nieuw woondroom.

Beknopt kavelpaspoort
U bent volledig vrij in de ontwerpstijl van uw villa. Modern, landelijk, English Cottage, 30-er jaren. Noem het maar op. Er zijn een aantal basisregels die het woongenot ten goede komen. Het gaat dan om de positie op de kavel. De basis van de woning moet in het daarvoor bestemde vlak liggen. Dat waarborgt dat alle woningen een prettige afstand onderling bewaren.

Bouwvlak basiswoning 12 x 8 m1
Goothoogte 7 m1
Bouwhoogte 11 m1
Vanuit haar positie in de omgeving vraagt iedere basiswoning een extra volume. Dat kan wordt gebruikt als garage of als werkruimte (hobby of beroepsmatig).

Nieuwsgierig? Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek!

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 485.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 1200 m²