Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Bergschenhoek 2662 JA

Park Hill

2662 JA Bergschenhoek

Omschrijving

NIEUW IN VERKOOP, PARK HILL.

Interesse? Schrijf u in voor dinsdag 30 juli a.s. vóór 12.00 uur d.m.v. het inschrijfformulier welke te vinden is op de website van Park Hill!

Aan de Ad van der Steurzoom komen 15 prachtige appartementen en 4 ruime eengezinswoningen.
Hier woont u rustig en vrij, aan de rand van Parkzoom 1 aan een autovrije dijk. Koop dat leuke tuinbankje...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 185.000,- tot € 337.500,- Gebruiksoppervlakte 55 m² t/m 124 m² Inhoud 181 m³ t/m 498 m³ Start bouw 31-12-2019 Start Verkoop 18-07-2019 Aantal kavels 19 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NIEUW IN VERKOOP, PARK HILL.

Interesse? Schrijf u in voor dinsdag 30 juli a.s. vóór 12.00 uur d.m.v. het inschrijfformulier welke te vinden is op de website van Park Hill!

Aan de Ad van der Steurzoom komen 15 prachtige appartementen en 4 ruime eengezinswoningen.
Hier woont u rustig en vrij, aan de rand van Parkzoom 1 aan een autovrije dijk. Koop dat leuke tuinbankje maar vast, want vanuit de voortuin of uw balkon kijkt u uit over het Annie M.G. Schmidtpark voor de deur. Wat een heerlijke plek om te zitten en te genieten van de avondzon!

De appartementen zien er schitterend uit. Ze zijn gevarieerd en speels door de verschillende balkons. Er wordt een mooie gevelsteen toegepast.

De appartementen komen aan de autovrije dijk optimaal tot hun recht. Eenmaal binnen ziet u waarom. U kijkt vanuit uw appartement over de dijk heen en u heeft zicht op het Annie M.G.Schmidtpark.

15 APPARTEMENTEN

Deze appartementen danken hun riante woonoppervlak aan de extra brede binnenmaat van maar liefst 10.8 meter. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt met de indeling van deze verdieping. En wat dacht u van de ruime slaapkamers die deze woningen bieden. De kleinste heeft ook nog een balkon. Dat wordt nog lastig kiezen!

Appartement Alp: Deze appartementen danken hun riante woonoppervlak aan de extra brede binnenmaat van maar liefst 10.8 meter. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt met de inrichting van de woonkamer. En wat dacht u van de ruime slaapkamers die deze woningen bieden. De kleinste heeft ook nog een balkon. Dat wordt nog lastig kiezen!

Appartement Berg: Exclusieve appartementen die net zo weids zijn als het uitzicht. Deze appartementen verschillen in woonoppervlakte van appartement Alp, omdat ze in een rechte lijn zijn ingedeeld. In de woonkamer bevinden zich 2 grote ramen. Vanuit de slaapkamer ga je via de schuifpui naar je eigen balkon.

Appartement Col: Dit ruim opgezette appartement van ca. 80 m² aan de kopzijde is te vinden op de begane grond, 1e en 2e verdieping van Park Hill. De riante living van ca. 7.47 x 5.15 m² biedt ruimte aan een grote eettafel voor heerlijke avondjes eten, drinken en gezelligheid. Maar daarnaast is er ook nog ruimte voor die heerlijke grote bank!

Prijzen appartementen: vanaf € 185.000,-- v.o.n. t/m € 280.000,-- v.o.n.

4 EENGEZINSWONINGEN

Wat spreekt u het meest aan in een woning? Een statig voorkomen, veel ruimte en uitstraling? Wel, aan die voorwaarden voldoen deze eengezinswoningen allemaal. Het zijn de details die de uitstraling bepalen. In de eengezinswoningen in Park Hill wordt aan alle voorwaarden voldaan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen.

Woningtype DAL: De ruime woonkamer met open keuken nodigt uit om flink te experimenteren met de opstelling van uw meubels. Op de eerste verdieping, met 3 slaapkamers en een extra slaapkamer op de zolder, heeft u de zekerheid dat alle huisgenoten over privacy beschikken. De ruime badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is uitgerust met een toiletopstelling.

Woningtype ENK: Chique warme bakstenen gevel, bijzondere opbouw, typerende details. Het zijn sfeerbepalende elementen voor een woning die hier in Park Hill goed tot hun recht komen. Op de begane grond heeft deze woning een zeer ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 2 slaapkamers en een complete badkamer. Op de 2e verdieping is een zeer ruime zolder met vele indelingsmogelijkheden, en is standaard met 2 slaapkamers uitgerust.

Prijzen eengezinswoningen: vanaf € 317.500,-- v.o.n. t/m € 337.500,-- v.o.n.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 185.000,- - € 337.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 55 m² t/m 124 m² Inhoud 181 m³ t/m 498 m³ Start bouw 31-12-2019 Start Verkoop 18-07-2019 Aantal kavels 19 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement, Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.