Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Bergschenhoek 2661 GJ

Parq Verde

2661 GJ Bergschenhoek

Omschrijving

PARQ VERDE IN VERKOOP 29 RUIME WONINGEN IN DIVERSE TYPES

Splinternieuw en luxe wonen in een ruime woning. En dat in een landelijke omgeving met volop groen en water, maar óók dicht bij alle voorzieningen van Rotterdam en omgeving. Parq Verde bestaat uit 29 stijlvolle woningen. Allemaal met een robuuste, moderne architectuur en een hoogwaardige afwerking. De kleinschalige wijk heeft...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 589.000,- tot € 869.000,- Gebruiksoppervlakte 159 m² t/m 200 m² Inhoud 550 m³ t/m 690 m³ Perceeloppervlakte 320 m² t/m 640 m² Start Verkoop 29-01-2019 Aantal kavels 31 Vrij 29 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

PARQ VERDE IN VERKOOP 29 RUIME WONINGEN IN DIVERSE TYPES

Splinternieuw en luxe wonen in een ruime woning. En dat in een landelijke omgeving met volop groen en water, maar óók dicht bij alle voorzieningen van Rotterdam en omgeving. Parq Verde bestaat uit 29 stijlvolle woningen. Allemaal met een robuuste, moderne architectuur en een hoogwaardige afwerking. De kleinschalige wijk heeft een dorpse sfeer. De woningen zijn inmiddels al in verkoop, dus je kunt je officieel inschrijven voor jouw droomwoning.

Landelijk, ruim en comfortabel
Wist je dat je keuze hebt uit diverse woningtypes, ieder uniek en met een eigen karakter en toch allemaal comfortabel, royaal en gelegen op een ruime kavel? De woningen hebben een diepe achtertuin, in sommige gevallen zelfs direct aan het water. De moderne architectuur is stoer en robuust met veel onderlinge variatie. Alle woningen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping. Alle woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair, tegelwerk en zonnepanelen.

Nieuwsgierig naar meer?
Ga je voor een klassieke en robuuste twee-onder-een-kapwoning of juist voor een prachtige vrijstaande woning met dorps karakter, gelegen aan het water? Lees direct meer over alle woningtypes, het nieuwbouwplan en de unieke locatie waar de woningen worden gebouwd. Kies je favoriet!

€ 589.000,- v.o.n. tot € 869.000 v.o.n.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 589.000,- - € 869.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 159 m² t/m 200 m² Inhoud 550 m³ t/m 690 m³ Perceeloppervlakte 320 m² t/m 640 m² Start Verkoop 29-01-2019 Aantal kavels 31 Vrij 29 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.