Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Dorpsstraat 59 in Bleiswijk 2665 BH

Dorpsstraat 59

2665 BH Bleiswijk
Vraagprijs € 350.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Representatieve winkelruimte, gelegen in het winkelcentrum van Bleiswijk. De winkel is gelegen op een A1 locatie met gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving.
Kadastrale aanduiding: Bleiswijk, sectie C nummer 3251

Metrage:
- Ca. 203 m2 winkelruimte.
- Ca. 8 m2 pantry.
- Ca. 15 m2 magazijn.

Frontbreedte: ca. 8.95 meter.
Bouwjaar:...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 245 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve winkelruimte, gelegen in het winkelcentrum van Bleiswijk. De winkel is gelegen op een A1 locatie met gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving.
Kadastrale aanduiding: Bleiswijk, sectie C nummer 3251

Metrage:
- Ca. 203 m2 winkelruimte.
- Ca. 8 m2 pantry.
- Ca. 15 m2 magazijn.

Frontbreedte: ca. 8.95 meter.
Bouwjaar: 1955.
Notaris: door koper te bepalen.

Diversen:
-Oplevering: beschikbaar per 1 maart 2020

Kenmerken;
Soort pand: Winkelruimte
Bouwjaar: 1955
Inhoud: ca. 894 m3
Energielabel: F
Perceeloppervlakte: 294 m2
Wijze van oplevering: incl. wandkasten.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Lagerweij en Fonk NVM Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Het is koper bekend dat Dorpsstraat 59 Bleiswijk meer dan 64 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding Per 01-03-2020 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 245 m² Verkoopoppervlakte 228 m² Perceeloppervlakte 294 m² Frontbreedte 895 cm Energie Energieklasse F Energie einddatum 28-10-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
245 m²
Verkoop vloeroppervlakte
228 m²
Frontbreedte
895 cm
Verdiepingen
1
Verzamelgebouw
Pantry/keuken
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.