Mijn favorieten

Kijkmijnhuis.nl


Wat is HelpMee?


Een krachtige extra manier om de aandacht te vestigen op uw huis dat te koop staat. Te verkrijgen via Lagerweij en Fonk NVM Makelaars.


Uw koper kan dichtbij zijn


Lagerweij en Fonk NVM Makelaars zet uw woning op Funda en diverse andere portalen. Hij licht zijn eigen netwerk uitgebreid in en plaatst uw woning op zijn eigen website.
Er is één belangrijk netwerk, dat uw makelaar niet kan bereiken zonder uw hulp. Dat is uw eigen sociale netwerk. Naar de ervaring leert een interessant netwerk met veel potentie. Met HelpMee licht u dat netwerk eenvoudig in en zorgt Lagerweij en Fonk Makelaars voor de opvolging en de beste deal.


 

Uw sociale netwerk


Uw sociale netwerkt strekt verder dan u zich wellicht kunt voorstellen. In 4 stappen kunt u in theorie heel Nederland bereiken. Met HelpMee kunt u een grote groep van deze mensen bereiken. De koper, die u zoekt voor uw woning, is vaak dichterbij dan u denkt. Met HelpMee kunt u, of een van uw MeeHelpers, haar gericht informeren.
 

Up to date!


Het is belangrijk dat de informatie omtrent de woning die via de verschillende media beschikbaar is, overal hetzelfde is. Niets is vervelender dan verschillende prijzen en foto's in de markt. Daarom synchroniseert HelpMee elke dag met de website van Lagerweij en Fonk Makelaars. Zo stuurt u en uw MeeHelpers altijd de juiste informatie het internet op.
Toon uw interesse en Lagerweij en Fonk NVM Makelaars adviseert u graag.